Bordenbouw

Alle types laagspanningsborden

Bij Elektro-Tech VVV kan u terecht voor elke type laagspanningsbord en dit voor tal van toepassingen. 

Een greep uit de mogelijkheden:

Het Engineering Competence Center garandeert dat de schakelkasten ontworpen worden volgens de laatste nieuwe ontwikkelingen en de meest recente normeringen.

Bij het ontwerp gebruiken wij standaard het Eplan platform. Hierbij maken we maximaal gebruik van standaardisatie.

Energieverdeling < 1600 A

In lijn met de norm IEC 61439 kan Elektro-Tech VVV de ontwerpverificatie uitvoeren door middel van berekeningen en assessment tot 1600 A. Bij hoge stroomverbruiken kan de ontwerpverificatie enkel door labotesten en maken we hiervoor gebruik van systeemborden.

Onze energie verdeelinrichtingen worden steeds ontworpen, samengesteld en getest volgens IEC 61439.

Hierbij gaat speciale aandacht naar elektrische veiligheid en temperatuurhuishouding van de inrichting.

Stuurinrichtingen voor machines en processen

Elke stuurinrichting is uniek, zo ook die van u. Hierdoor vereist elk individueel product dan ook alle expertise en aandacht tijdens het ontwerpen, produceren en testen.

Onze specialisten staan u graag bij met advies bij het realiseren van uw besturing en dit voor schakel- en bedieningsinrichtingen voor machinebouw, lijnautomatisering en volledige productieprocessen.

Industriële stuurborden

Uw regelkast wordt ontworpen volgens de actuele technische ontwikkelingen en geproduceerd in overeenstemming met de huidige normen en wetgeving.

We hebben heel wat ervaring met een groot scala van regelapparatuur van diverse fabrikanten. Deze worden dagelijks door onze technici ingebouwd in besturingspanelen.

Test procedure

Tijdens de testfase worden onze producten grondig gecontroleerd en geëvalueerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de geldende normen van prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid. Ons team van deskundige technici Voert een reeks testprocedures uit, om ervoor te zorgen dat onze producten bestand zijn tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik en voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Waardoor we kwaliteit kunnen garanderen.

Flexibiliteit en kwaliteit op vlak van industriële elektriciteit

Benieuwd wat Elektro-Tech VVV voor uw bedrijf kan betekenen?