Over ons

Meer dan 30 jaar ervaring

Onze gekwalificeerde medewerkers staan in voor het ontwerp, de inrichting en het onderhoud van elektrische en netwerkinstallaties in kantoren en magazijnen, scholen en zorgcentra.

VCA** Gecertificeerd

Elektro-Tech VVV draagt veiligheid hoog in het vaandel. De veiligheid van onze medewerkers bij de uitvoering van onze dienstverlening is een prioriteit. Ons bedrijf is dan ook VCA** gecertificeerd.

ATS Academy

Dankzij onze interne opleidingsafdeling, de ATS Academy, hebben wij een groot aanbod opleidingen. Binnen deze Academy worden op regelmatige basis opleidingen aangeboden binnen verschillende domeinen. Dit kan gaan van basisopleidingen voor beginnende techniekers tot doorgedreven opleidingen over de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen wij garanderen steeds te beschikken over voldoende kennis binnen een steeds veranderende markt.

CEO - WOUTER

Medeoprichter Elektro-tech V.V.V.
Vanop de werkvloer ben ik doorgegroeid naar bedrijfsmanager.
Ik sta in voor het dagelijks bestuur, planning, engineering en preventie.

VERKOOP TERTIAIR - FILIP

Als projectingenieur bij Elektro-Tech ben ik vooral actief in de tertiaire sector.
Het contact met onze klanten, architecten en studiebureaus is hierbij heel belangrijk.
Achteraf werk ik de projecten volledig uit en volg ik die verder op om ze tot een goed einde te brengen.

VERKOOP INDUSTRIE - MITCH

Als Sales- & Projectmanager bij Elektro-Tech ben ik vooral actief in de automatiseringssector en industriële elektriciteit.
Voor het uitwerken en opstellen van offertes kan u bij mij terecht.

Elektro-Tech VVV staat voor

Flexibiliteit

Dankzij onze KMO-structuur hanteren we korte communicatielijnen en werken we in flexibele projectteams. Hierdoor kunnen we ten allen tijde snel handelen en kort op de bal spelen. Dit vertaalt zich in een uitstekende klantenservice.

 

Kwaliteit

Ons ultieme doel is ons vak beheersen zoals geen ander dat kan. Hiervoor zet Elektro-Tech VVV voortdurend in op doorgedreven opleiding van medewerkers en het optimaliseren van onze kwaliteitsbewaking. Bovendien werken we altijd met kwalitatieve materialen. 

Ook na afloop van een project zorgen we voor de nodige opvolging en service. Zo ben je zeker van een goed onderhouden en performante installatie.

Vertrouwen

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt: Elektro-Tech VVV staat voor een transparante en duidelijke no-nonsense stijl met een doenersmentaliteit. Kiezen voor Elektro-Tech VVV is kiezen voor een doelgerichte aanpak en een partner die de klant ontzorgt van A tot Z.

 

Menselijk

Bij Elektro-Tech VVV staat de mens centraal. Collega’s, klanten en leveranciers: iedereen is belangrijk in het succes van onze onderneming! We hechten belang aan open dialoog via een benaderbare stijl. Wederzijds respect zorgt voor de beste partnerships.

Flexibiliteit en kwaliteit op vlak van industriële elektriciteit

Benieuwd wat Elektro-Tech VVV voor uw bedrijf kan betekenen?